09-06-08: 74 dagar kvar…

I förrgår ringde Mogges mamma och informerade om vad hon köpt för tyger och broderings trådar till barnens tärn klänningar. Lyssna på detta: En varm fyllig lila duches (satin) till klänningen som räcker ner till knäna. En vit organza kant som sticker ut ca 3 cm och broderade blommorrankor på överdelen. Blommorna i vitt och rosa, lime färgade blad...

Ett lila band ska vara i klänningen och detta lila band ska ringla ner ur tärnbuketterna oxå. Buketterna som går åt det rosa hållet.... Näbb bollen, som Mickan ska ha kommer att ha sin handögla i detta band.

Mina tjejer kommer se ut som 4 små drömmar !!!
Vi kommer köra på silvervästar till killarna, även om rosa nu vann här ;) Å
jag tackar, bockar och bugar för allt stöd i min "rosa kupp" !!! Men jag tror det blir lite väl mycket "karamell" om dom har rosa och tjejerna lila.

Nu när saker börjar falla på plats och det börjar gå upp för mig att VI, jag och min Mogge, kommer få det finaste bröllopet EVER ;) Vi har underbara människor runt oss som ställer upp i mängder med allt detta Brudklänning kom i förgår !!

Wiiihhoooo !! Jag körde och hämtade den och svängde in till min syster Anja, och provade den.

Eftersom jag är en kubik och man är tvungen att se sig själv i en spegel för att se hur den ser ut, så var jag måttligt road. Men klänningen var snygg, passade perfekt och jag är nöjd ;)

Underkjolen som jag fick till kommer inte att användas (men jag är tacksam över att jag fick den), det blev lite för mycket bakelse….. Jag vill ha den ganska enkel och med tanke på att det fanns lite mer pärlor och blingbling än vad jag räknat med så skippar vi kjolen.

Nu ska jag börja kämpa med att få bort lite röv och armar, så blir det perfekt med min klänning med. Någon snäll person som skänker mig en fettsugning efterlyses ;)

Frisör är bokad. Studio Pink, http://www.studiopink.se , blir det. Jag ska dit på tisdag för att visa bilder på hur jag hade tänkt mig med håret och snacka om hur vi ska lägga upp prov uppsättning osv. Känns superbra att jag valde dom. Tjejen jag ska till var underbart trevlig och frispråkig. Inget konstlat och sådant gillar jag !!!

Mitt hår behöver ju lite vård redan nu, eftersom jag misshandlat det ganska bra de senaste månaderna.... Men det ska vi fixa till, lovade hon :)

Kan någon snäll läsare tipsa om vart man hittat grå kostym, både till barn och vuxen, så hade det tacksamt tagits emot. Mer åt det ljusgrå hållet vill Mogge ha….

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".