1 av 4
Mogge på svensexan.
2 av 4
Mia på möhippa.
3 av 4
Mias möhippa.
4 av 4
Mogge på svensexan.

Bättre sent än aldrig!!

Jag har bloggat om Mogges andra svensexa och min möhippa redan, men det tog sig en sväng ut i cyber-rymden tydligen. Nu gör jag ett nytt försök :)

Mogges andra svensexa ordnades av killarna här ifrån Kristianstad. Några av polarna ifrån Falköping hände med på denna oxå, partysugna grabbar *haha* De kidnappade honom på morgonen vid frukostbordet. Han fick en finfin balerinaklänning på sig och en bindel för ögonen.

Det första stoppet för dagen var Everöds flygplats. Där fick Mogge hoppa ett tandemhopp....han hade tydligen fällt komentaren "Detta var bättre än sex". Juhupp... så det har han fått äta upp sedan dess ;)

Där efter var det gocart som stod på schemat följt av grillning i en av killarnas trädgård. Givetvis intogs det en del öl och med det lite grabbsnack om styrka och manlighet (nu gissar jag, men vi antar detta). Mätta och glada så begav sig ligan in till tivoliparken, där det påpassligt fanns en boxnings ring uppsatt. Mogge skulle Thaiboxas och folk som ville utmana honom fick betala 30kr/match. Tuff som en agaspis hoppade Mogge runt och ville slåss med allt och alla..... Sen, från ingenstans (är ju vad Mogge tror då) kommer det en kille cyklandes, iklädd Thaiboxnings kläder och vill utmana. Jupp.... Driton, proffs thaiboxare, som grabbarna ordnat dit !!

Hehe... tror ni att Mogge hade ont i kroppen dagen efter ??

Efter att Driton hade manglat Mogge klart, så knatade grabbarna till en restaurang och fyllde på förråden. Sen var det dax för lite kvinnligt sällskap utav mig och mina vänner, som partajade för fullt på egen hand. En otroligt lyckad dag för min älskling !!

Ja, så var det min möhippa :)

Jag hade legat sjuk, utan röst, i en veckas tid. Hade feber och var lite lagom kass fortfarande..... Men ska man gifta sig så ska man !! Jag hade redan listat ut både tid och dag, så jag stod klar och färdig i dörren när min vän Liz kom för att spöka ut mig ;)

Vi åkte in till tivoliparken och började morgonen med champange och jordgubbar *mumma* När alla var samlade och flaskorna var tomma så satte vi oss i bilarna... Iväg mot Landön !! Jag skulle sjunga in en låt i studio !! Jisses.... jag hade ingen röst och igentligen är det väl tur, för jag låter riktigt illa när jag sjunger;) Men jag sjöng, tog i och vrålade på !! "Var ska vi sova inatt" med Perikles. UNDERBART !!

Efter detta misshandlande av en underbar låt så asade vi iväg i bilar igen. Till Class och käkade GOD mat och drack några glas vin. Lite lagom jästa och pästa så började en EVIGHETS vandring (kändes det som).

Å vart går vi in ??? Jo, i dörren till Thaiboxnings lokalen !!! Shit pomfritt tänkte jag ! Men nä... det var något väldigt mycket bättre än så. Nöjesmagasinet, som iof låg HÖGST UPP, och femkamp !!! Vi slet som DJUR !!!!! Åhhh... Något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv !!

När alla pustat ut och hinkat lite cider så gav vi oss vidare till en lägenhet och duschade, käkade pizza och partajade ! Kvällen avslutades på Handelsbaren efter en utflippad stund på stranden *haha*

En minnesvärd och lyckad dag för mig med :)

// Mia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".