1 av 3
Klara Alvstjärna, Lena Lundblad, Marianne Oxelman och Eva Martinsson gillar att sticka. Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad
2 av 3
3 av 3
Praktikant Johanna Pålsson. Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad

Stickcafé i studion

I Förmiddag torsdagen den 19 november ska det stickas och handarbetas i Studio 1 i radiohuset. Räta på ryggen, var inte avig, sätt dig vid radion med ditt handarbete och gör oss sällskap. Maila gärna in och berätta vad just du handarbetar med!

Mailadressen till programmmet är formiddag.kristianstad@sr.se. Till studion kommer det kreativa kvinnor från Ängelholm, Klippan och Kristianstad. Tillsammans ska vi ha stickcafé. Handarbete verkar ha blivit trendigt igen och vi funderar kring varför!

Dagens praktikant är Johanna Pålsson. Hon läser media på gymnasiet och tänker sig en eventuell framtid inom radio. Vad gäller handarbete är hon inte oerfaren. En gång stickade hon ett par skor, men de blev fula.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".