Lövbiff fylld med pepparotsost & dijon med sås (5-6 portioner)

8 stora lövbiffar
2 burkar färskost med pepparotsmak
dijonsenap
salt o peppar
vispgrädde
soja
margarin att steka i

Lägg ut lövbiffarna o bred ut ett tunt lager dijonsenap på varje. Lägg en klick pepparotsost (gick åt ca 1,5 burk totalt till detta) på varje lövbiff o salta o peppra. Vik ihop o fäst med en tandpetare. Stek i margarin och servera nystekta.

Sås

Använd pepparotsosten som blev över från lövbiffarna samt en klick dijonsenap i en kastrull. Häll på visgrädde och låt det koka upp. Hällde i lite soja för färgens skull. Salta o peppra vid behov. Låt det koka ihop.

Servera detta med ugnsrostad potatis i skivor eller klyftor, SMASKENS!

Trevlig helg!

MVH

Anna Pettersson, Landskrona

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista