Fikadags med Jesper och Louise

Onsdagen den 25:e november var det fikadags i Förmiddag med Malin Nilsson. Programmet gästades av Jesper Mattsson och Louise Wetterlund som fikar sig genom Skåne. De bloggar om sitt proffsfikande och i programmet delade de med sig av sina allra bästa fikaupplevelser. Vilken är din bästa fikaupplevelse?

Berätta här på hemsidan genom att skriva en kommentar. Louise Wetterlund och Jesper Mattsson lovade att prova fikautbudet i Kristianstad innan de begav sig söderut igen till sina hemtrakter. Vill du lyssna i efterhand på vad Louise och Jesper hade att berätta så klicka in i lyssningsarkivet och lyssna mellan 10.30-11.30.

I Förmiddag lottades det dessutom ut fyra biljetter till Årets Skåning-galan i Eslöv ikväll. Jag ska dit och där kommer jag säkert att träffa Lars och Lars som vann vars två biljetter i dagens program.

Onsdagens Livemusik serverades av kristianstadstjejen Paula Wright och hennes bleeding cowboys. Mellan 12-12.30 var Paula på plats för att berätta mer om vad hon och bandet har på gång. Sista halvtimmen fick du höra hennes musik i form av en inspelning från Tivoliparken i Kristianstad i somras.

Tack för att du lyssnat på Förmiddag idag! Vi hörs igen imorgon torsdag.

/Malin