1 av 5
Anders Olsson, General för Handbolls-VM
2 av 5
Al Capone
3 av 5
Monica Odebrant Olsson
4 av 5
Per Persson
5 av 5
Magnus Stenbock

23 feb: Anders laddar för VM

Trebarns pappan Anders Olsson från Åhus, arbetar som utvecklingssamordnare i Kristianstads kommun men för en tid framåt är hans uppgift att vara handbollsgeneral på heltid. I januari 2011 får Kristianstad stå som en av tävlingsstäderna i handbolls-VM och Anders vill såklart att det ska märkas att det är ett VM i stan - både på planen i den nybyggda Arenan och utanför i staden.

Förutom att prata om Handbolls-VM så diskuterade vi allmän värnlikt och Anders stora erfarenhet inom det svenska försvaret. 25 år som militär och slutade som Major.

När han är ledig åker han gärna ut på golfbanan i Degeberga eller en tur till Piemonte i norra Italien, till byn Asti. I stereon lyssnar han helst på hårdrock som ZZ Top. Idag är han gäst i "Bordet Fullt" och i just byn Asti bjuder han in mig och fem andra gäster till bords och vi äter följande:

Sen har vi fyra stycken mycket spännande gäster kring bordet:


  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista