1 av 3
Emmalisa Norrhamn
2 av 3
Carola Becker. Foto: Helene Persson/SR Kristianstad
3 av 3
Åsas hockeytröja går inte av för hackor

26 feb: Carola Becker kom förbi

Brobytösen Carola Becker är på hembesök med sin dotter Bianca. Dels för att träffa föräldrarna hemma i Göingebygden, dels för att vara med på Countrymässan på Yllan i Kristianstad MEN framförallt för att vara fikagäst i Förmiddag denna fredag. Det blev mycket prat om att vara artist med stort ego och att sen bli tvåbarnsmamma. Det händer ju en del då... Sen lyssnade vi på ett spår från nya plattan.

Emmalisa Norrhamn ska köra bakom låt nr 5 i lördagens deltävling i Malmö. Melodifestivaldebut är det för Kristianstadtösen som säkerligen kommer att stå där själv som artist inom en kort framtid. Anna Bergendahl heter tjejen som framför låten "This is my life" och så här ser Emmalisa ut - vi önskar lycka till!

När Helgpanelen kom förbi så händer ju allt som inte brukar hemma. Förutom att lyssna på varandras mobilsignaler så visar Åsa upp sin hockeytröja.. (hon som brukar vara klädd i flashigt rosa)
Men faktum är att denna tröja fick hon på en middag i Turin vid vinter-OS 2006... säger detta dig någonting? Dessa autografer lyckades hon skaffa sig

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista