Maria Johnsson. Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad

4 mars: Maria kan healing

Maria Johnsson gästade dagens Förmiddag med Malin Nilsson. Hon berättade om healing i allmänhet och reikihealing i synnerhet. Dessutom berättade TV-krönikören Birgitta Johansson från Helsingborgs Dagblad om sina TV-vanor under februari 2010.

Under februari slog svenskarna världsrekord. Vi tittade rekordmycket på TV. Hela 3 timmar och 18 minuter i genomsnitt per svensk och dag. Flest tittare hade SVT1 och så här höga siffror har man inte sett någon gång sedan man började mäta 1994.

Förmiddag ringde upp TV-krönikören Birgitta Johansson på Helsingborgs Dagblad för att höra vad hon tittade på under februari? Vill du höra intervjun med henne hittar du den i lyssningsarkivet under torsdagen den 4 mars mellan 10.00-10.30.

Programmet gästades också av Maria Johnsson från Vä. Hon är reikihealer vilket innebär att hon jobbar med att balansera energi i kroppen hos människor och djur. Vi fick lära oss mer om ljus energi, vikten av att vara positiv och att det finns något som heter havsmeditation.

Malin Nilsson hör du i Förmiddag igen nästa torsdag. Imorgon fredag hör du Helene och hon har som vanligt med sig helgpanelen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista