1 av 2
Ingrid Elmvik från Maglehem är glad över att få hugga in på stickningen. Foto: Malin Nilsson/SR kristianstad
2 av 2
Ingrid Elmvik stickar för fullt. Foto: Malin Nilsson/SR kristianstad

11 mars: Ekoförmiddag i radion

Förmiddagens gäst heter Ingrid Elmvik från Maglehem som jobbar med ekologiskt mode. Hon är väldigt intresserad av miljöfrågor och mode vilket gjorde det naturligt för henne att arbeta inom detta. När hon ändå var här passade hon på att sticka på Förmiddags stafettstickning.

Halsduken blir bara längre och längre. Idag bidrog Ingrid med två varv med rätstickning. Förutom det bidrog hon också med information om ekomode och ekokläder. Hon hade med sig jeans, linnen och tröjor gjorda av barkfibrer, bambu och organisk bomull. Du hör henne igen mellan 10.30-11.30 i lyssningsarkivet.

I programmet idag tog jag dessutom upp det här problemet med att hinna uppdatera bloggar. Själv har jag varit lite dålig på att upddatera min blogg. Jag ska försöka bli bättre. Men det här fick mig att fundera lite. Jag gjorde en snabbsökning på meningen "förlåt att jag inte skrivit på länge men" på google. För det var nämligen så jag tänkte börja mitt första inlägg på ganska länge. Och det visade sig att jag inte var ensam med att börja ett blogginlägg på det här sättet. Jag fick 16 300 träffar på min sökning. Jag gick igenom sökresultaten, inte alla, men de flesta och jodå visst var det bloggare som valde att börja sina inlägg med att ursäkta sig för att de inte skrivit på länge.

Förmiddag torsdag innehöll precis som vanligt också Uppspelt utifrån en arbetsplats och idag besökte vi en blomsterbutik i Hässleholm. Förmiddag med Malin Nilsson är tillbaka nästa torsdag. Vi hörs.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".