Torsdagen den 5 augusti

Djurparkschef till Förmiddag

Camilla Jönsson är chef för Skånes Djurpark och dagens fikagäst i Förmiddag. Många lyssnare och webbesökare på Facebook undrade om det kommer varg igen till djurparken. Och Camilla gav svar på tal.

Jag frågade också Camilla om det verkligen finns mårdhundar på Skånes Djurpark? Själv har jag stått utanför hänget och fånglott in på naturen utan att se ett enda levande djur. Och det är inte en gång utan flera. Men Camilla hävdar att de finns där och både Ewert och Maria som är radiolyssnare mailade in bilder som de tagit i djurparken. Då är det väl bevisat, mårdhunden är inget reklamtrick.

Vill du höra hela intervjun med Camilla finns den i vårt lyssningsarkiv mellan 11-12 den 5 augusti.

Rätt svar i Sommarpatrullens tävling idag var Båstad. I lunchtimmen ringde jag upp Charlotte från Örkelljunga som gissat rätt och hon vann dagens kylväska. Dessutom fick vi två direktrapporteringar från Sommarpatrullens Richard Martinsson. Imorgon blir det ny tävling med nya gåta. I dagens förmiddag fick vi dessutom besöka Åsa Scharins värld och det var då du för första gången fick höra talas om konferenstrosan.

Imorgon kommer dessutom Förmiddag att ha ett husband. Coverbandet Whendays är husband och du har möjligheten att önska en låt som du vill höra en cover på. Kommentera nedan, på vår facebooksida eller maila formiddag.kristianstad@sr.se

Vi hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista