1 av 2
Bruce Springsteen. Foto: Scanpix
2 av 2
Niclas Brandt, Jörgen Johansson och Lasse Brundin - nyss hemkomna från Asbury Park där de spelat och filmat på Sprinsteenmark. Foto: Petronella Thorén/Sveriges Radio
onsdag 26 januari

Springsteenmania

1:56 min

I onsdagens program så kommer vi att vandra i Springsteens fotspår. Det gör vi tillsammans med Jörgen Johansson, Niclas Brandt & Lars Brundin, alla tre precis hemkomna från Asbury Park - Springsteens hemort!

13 maj är det skivrelease på Jörgens platta i Röda Salongen, Kulturhuset i Hässleholm. Då kommer även Lasse premiärvisa dokumentärfilmen om Jörgen. Niclas och Lasse följer även med Jörgen till Asbury Park igen den 21 maj för att hålla releasefest på rockklubben Wonderpark. Och där har man i sin tur lovat fixa till ett förband till Jörgen utöver det vanliga.
"Asbury Allstars" ska de heta och man kan ju bara fantisera vad som händer med Hässleholmskillarna om självaste Bruce är med i förbandet?!

Konstgjord andning eller något i den stilen.... 

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista