Helgpanelen

0:40 min

Vad händer till helgen? Vad är viktigt att ha koll på i nöjesvängen? Vilka trender gäller inför framtiden? Svaret får du i Helgpanelen.

Helgpanelen kör sitt race varje fredag i Förmiddag med Helene Persson, och består av musikern och skribenten Tomas Tillberg, den härligt glammiga företagaren Åsa Scharin och revy- och stand up-komikern Lars Magnusson.

Panelen består av ...

Tomas Tillberg
Infödd Åhusbo och tidningsredaktör som brinner för sin familj, fotbollen i Åhus och musik icke minst, som han utövar så fort det finns tillfälle. Peter Lemarc är en stor favorit. Stora ögon och öron och med djupa funderingar över livet gör honom till en bra deltagare i Helgpanelen.

Åsa Scharin
En fluffig babe i sina bästa år med sitt härligt blonda hår. Hennes motto i livet är att förgylla inte bara helgerna utan HELA tillvaron med en fet guldkant. Bubbeldricka och arombad hör till hennes vardag. Bor i Kristianstad med man och katt men kommer ifrån Västerås. Åsa vet hur man tar helg på bästa sätt och med den kunskapen är hon en given panelhöna.

Lars Magnusson
Osbybo som har sin komiska ådra som sitt jobb. Han ”ståuppar” på heltid och hinner också med att spela revy och fars. Bor med flickvännen och hjälper henne både med att släppa ut katten och tömma soporna. Med nöjesintresset inom sig så passar han perfekt i Helgpanelen för att tipsa vidare till Dig som lyssnar.