Efterlysningen

Kanske finner vi det du söker?

I Förmiddag idag fick Jeanette Nilsson hjälp att hitta det hon sökte; en bruksanvisning till symaskinen hon ska ge bort i helgen. Många engagerade sig och till sist fick fallet sin lösning. Men många andra hörde också av sig när det idag var lyssnarnas chans att hjälpa varandra. Alla efterlysningar fick dock inte sin lösning under programmets gång, men fortsätt gärna hjälpa varandra här på webben! Kanske söker du en traditionell kassettbandspelare, så du kan spela dina gamla blandband fån 80-talet? Eller en halloweenkostym så du kan spexa med ungarna i höst? Vilklen pryl söker du – och varför? Hör av dig till Förmiddag och berätta! Kanske får du också hjälp att hitta det du söker ...

Efterlysningar:

  • Knut Olsson i Brösarp är på jakt efter en tallrik av Bing & Grøndahl. Det handlar om serien Djur i gryning, motiv 10.
  • Eva Walder söker "Den stora kalabaliken" från 1966 av Gerard Oury, med Bourvil och Louis de Funes. Den är omöjlig att få tag på och nu hoppas hon på hjälp från Förmiddags lyssnare.
  • Lena Tufvesson i Hammenhög vill ha tag i en ängel av gips från 1950-talet. Ängeln ska vara signerad på baksidan, EvE.

Har du något som någon annan söker? Hör då av dig till formiddag.kristianstad@sverigesradio.se

Hör av dig till oss!

Här på webben kan ni lyssnare fortsätta efterlysa och berätta för varandra vad ni har och inte har i något av våra kommentarsfält!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.