1 av 6
Relationer på måndagar
2 av 6
Vem vinner tävlingen?
3 av 6
Ung panel med tid för lek
4 av 6
Vem behöver väckning?
5 av 6
Veckans sånginsats?
6 av 6

Veckan i Väckarklockan

Väckarklockan väcker dig varje vardagmorgon, måndag till fredag. Och varje morgon har sin speciella programpunkt, här kan du se vad som väntar:

Måndag betyder Sex och Relationer i Väckarklockan. Freja och Håkan dissekerar allt mellan sköte och skilsmässa med god hjälp av dig och av våra experter.
Häng med i morgonens nyheter och roa dig med att ge oss ett tips inför morgonens väckning!

Tisdag: Återupptäck länet med Freja och Håkan i Väckarklockan som varje tisdag ger sig på uppdraget att ta reda på ”Vad är Jämtland?”
Tisdagar betyder också att vi har bjudit in en gäst, hel-eller halvkänd, som vi pratar lite längre med.
Du kan också uppdatera dig om vilken tävling som gäller under veckan

Onsdag: Ondagens väckarklocka går i livet och den eviga ungdomens tecken. Susan Lanefelt coachar oss i ämnet livsglädje och vi får en inblick i hur livet ser ut för dom som har, ja just det, hela livet framför sig. Unga panelen hör du sist i programmet med dina morgonnyheter – Väckarklockan.

Torsdag:  Vi ger ett annat perspektiv på det det snackas om i sportvärlden och uppdaterar dig på idrottsliga saker som kan vara värda att veta för både oinvigda och experter.
Dessutom undrar vi såklart: Vem vi ska väcka idag?Tipsa oss om vem vi borde få upp ur sängen med ett tidigt telefonsamtal.

Fredag: Vill du ha fredagsfeeling redan från morgonen? Då ska du hänge med Håkan och Freja i Väckarklockan. Fredagspanelen dimper ner och sammanfattar veckan med kanske oväntade infallsvinkar.
Vi får en sång, en veckans sånginsats,eller en sketch eller en dikt eller nåt... av våra trubadurer Björn & Matilda och såklart allt det senaste nyheterna.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".