1 av 3
Daniel Olofsson, Dennis Persson och Martin Holmqvist satte rekord i post it.
2 av 3
Sara Svedin från Ås IF bordtennislag
3 av 3
Frida Lydås, praktikant

Post it-rekord och pepparsprayad epileptiker

I lördags slogs rekord i att sätta post-it-lappar på en nästintill naken människokropp. 286 lappar på 5 minuter klarade Daniel Olofsson och Martin Homlqvist att fästa på Dennis Persson.


Och vi hörde om Jocke och hur han behandlas av polisen när han har ett epilepsianfall.

Jocke pepparsprayas av polisen under ett anfall när han är på träff med en kvinna han träffar för första gången.
Dessutom duschas han med kläderna på och får sitta i en cell i flera timmar innan polisen kommer på att han är helt oskyldig. Jocke berättar för Håkan Lundqvist:

Poliserna har inte gjort något fel, säger de som utrett ingripandet. Och chef den aktuella kvällen försvarar polisernas brutala insats. Bengt Stadin, var chef för poliserna den aktuella kvällen. 


Vi stiftade bekanstkap med vår nya praktikant Frida Lydås från Mörsil som utbildar sig till radiostjärna på Akademi Båstad.

Och vi pratade med pingisproffset Sara Svedin från Ås IF:s bordtennislag, som var nära en elitserieplats i helgens match mot Råcksta. Nu gick det inte hela vägen men det var en bra match ändå tyckte Sara.

Dessutom slog vi fast våtadrömmarfrekvensen vad det gäller kollegorna på jobbet i morgonens ovetenskapliga webbfråga....

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista