Anja Peterson ska få ny frisyr. Foto: Samuel Costa Nordvall

Anjas hår ska fixas

Anja mailade till oss om hjälp.

Jag vill ha en ny stil till mitt ”nya” liv. Varför? Jo, jag har börjat jobba igen efter 3 års föräldraledighet med två små barn. Första arbetsdagen (19/1)fick jag besked om att jag var varslad och det är ju mer vanligt än ovanligt i dessa tider. Jag tänker inte bryta ihop för det utan känner mig mer laddad än någonsin att ge mig ut på arbetsmarknaden. Det skulle dock kännas härligt att kliva i en ny look och komma bort från min tråkiga ”hemma-mamma-stil”, speciellt eftersom jag arbetar som säljare.

Till vardags går jag ofta klädd i svarta byxor och en top. Frisyren är väl ganska likt som på bilden (som hon skickade med) skillnaden är att jag tog och klippte lugg häromdan, blev så himla less så jag tänkte att det blir väl iallafall en liten förändring. Eftersom jag gjorde det själv så vart det lite snett… men men det växer ju ut igen. Och mest av allt så hoppas jag ju på att få komma med hos er för att få lite ordning på ”oredan”.

//Anja

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".