Här hittar du våra tidigare serier och reportage

 
Varje onsdag under 2011 träffades gamla bekanta och lite nya ansikten hos Lönnå i P4 för att diskutera livets stora och små frågor. Dessutom bjöds det på kaffebröd och veckans dilemma.


Karin Lönnå hälsar på hemma hos olika personer. Följ med hem till landshövdingen Bo, familjen bandy, sopsorteraren Bertil och showartisten Martin.


Här får du följa med när Karin Lönnå testade en ny utmaning varje vecka under våren 2011. Capoeira, eldsprutning, handmjölka en ko och spela didgeridoo är bara lite av vad du hittar här.


Här hittar du alla recept och bilder på alla våra gäster i vår matserie där vi reste jorden runt i jakten på smaker och dofter.


Efter vår resa jorden runt så blev det naturligt att vi fortsätter vår resa genom dom svenska landskapen.


I ett samarbete med länsmuseet i Västernorrland så K-märkte vi 100 ljud under hösten 2009 - våren 2010.


I Så funkar det rätar vi med hjälp av experter ut frågetecken om allt mellan himmel och jord. Här hittar du en del frågor och svar fram till 2009.


Här hittar du resultat när vi gav våra lyssnare inspiration och hjälp. Både när det gäller klädstil och inredning där hemma.


Våren 2011 väntade Jenny på att bli förälder för första gången, med allt vad det innebär. Och vips fanns ett barn! Med allt vad det innebär...