Karolina Sjöström. Foto: Fredrik Gavelin
Stafettgästen

Stafettsäsongen rundas av

Förskolechefen Karolina Sjöström, född i Malmö men numera Indalsbo är veckans, och säsongen sista, stafettgäst. Karolina har en fantastisk oanad talang. Hon kan få nästan vem som helst att lee!

Vart bort du?
I ett fint litet rött hus i Indal sedan januari 2012 - hyrde det efter min separation, hoppas få hyra det länge - då jag verkligen trivs där. Har fått måla och tapetsera och fixa i det lilla huset och det har blivit så fint. Jag älskar att fotografera och blogga om allt jag pysslar med där hemma och dela med mig av sådant jag tycker är fint.

Familj
Mina två fina döttrar, Tindra nio år och Ebba sju år. Sedan har jag min släkt kvar nere i Skåne.

Vad gör du en fredagskväll?
Då kommer jag att dansa, antingen i Östersund till Voyage eller i Gräsmyr till Sannex.

När mår du som bäst?
När jag får umgås med de jag gillar mestm mina barn, nära och kära. Mår även fantastiskt bra när jag får göra det jag gillar riktigt mycket här i livet - dansa, fotografera, hålla på med inredning och skratta och busa med mina vänner.

Vad blir du ledsen av?
 Att se människor som står mig nära må dåligt och inte kunna göra någonting åt det.

När dansade du senast?
I söndags till ett riktigt bra band - Highlights - det var terminsavslutning på världens bästa dansklubb - Altira - och de hade hyrt in Highlights som tyvärr inte spelar så mycket här uppe i norr. Tyvärr spelar dem inte så ofta här uppe, det är väldigt bra!

Vilka språk pratar du?
Svenska och engelska. Om det skulle stått dialekt - så skulle det varit skånska - dock har jag kamouflerat den rätt bra. Det är inte många som vet att jag är från Skåne (Vellinge) förrän någons hemifrån ringer, då kör vi skånska.

Vad är du stolt över?
Att jag fått två helt underbara döttrar, Tindra och Ebba - vad vore livet utan dom - ingenting!

Vad äter du helst?
Svensk husmanskost är inte helt fel, eller sushi för den delen.

Favoritprogram på tv?
Väldigt sällan, använder datorn mer. Fast då är favoritprogrammet Facebook eller olika inredningsbloggar. Tror jag är rätt beroende.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista