Saker att göra i Västernorrland innan du dör

Jag har sett oförskämt lite av Västernorrland innan jag kom hit för att jobba med P4 Morgon och det vill jag råda bot på med hjälp av Dig!

Skriv till mig och berätta vad du tycker att jag måste se, göra, uppleva eller utforska medan jag är kvar! Det kan vara allt från att jag ska besöka ett visst café och äta en viss bakelse till att åka på jakt. Eller åka helikopter över Höga kusten. Du ser, det kan vara i stort sett vad som helst! Dela med Dig av dina bästa tips!
Skicka oss ditt bidrag till annika.forsberg@sr.se

----------------------------------------------------------
Hörde igår att Annika ville ha tips på ställen att upptäcka i V-norrland. Säger Bara Rotsidan i Höga Kusten och när hon ändå är här uppe så ta en tur ut till Högbonden också. Kanske inte så vackert just nu men i början av sommaren är det ett måste.

/Utflytttad S-vallsbo som numera bor i Kramfors
-----------------------------------------------------------
Hej Annika Jag vill tipsa om att spela midnattsgolf i juni om du är kvar här då. Varför inte på Sollefteås sköna fina golfbana. /Helena
------------------------------------------------------------

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".