Torsdag 29 januari - Elvakaffe, jo jag lovar. Det finns.

Redan en dag efter premiären börjar Trojkan i studion bli varma i kläderna. Och det känns som att den här säsongen kommer bli sjukt kul!

Idag har det mest handlat om SM-veckan här i Sundsvall och elvakaffets varande eller icke varande. Som du vet slåss ju jag för elvafikats rätt att frodas och leva!

Det har faktiskt gått så långt i den här diskussionen att jag funderar på att dra igång en kampanj för att alla ska dricka elvakaffe. Try it, you’ll like it!

Magnus säger att ämnet är avslutat men jag är inte lika säker. Nog kommer jag att kunna få in det lite här och var igen. Om jag frågar snällt kanske jag kan få in det i Lönnå i P4 också och bjuda på fikaetikett och småkaksrecept… Ok, Magnus och Håkan kanske har rätt – jag är både gammal och lantis…

Vi har också rett ut begreppen kring dubbeljakt som är en av grenarna i Skid-SM. Jag tycker ju fortfarande att det skulle vara en roligare sport om skytte var inblandat och om man bytte utrustning sinsemellan. Men även jag inser vissa begränsningar för just den sportvarianten.

Vi fick också besök av Helena Björck från Riksidrottsförbundet som letar vardagshjältarna inom idrottsrörelsen i Sverige. Om du vill bidra kan du maila oss om vem Du tycker ska bli nominerad.

Jag måste ju förstås påminna om att jag vill ha in fler förslag på vad jag inte får missa under min tid här i Västernorrland. Alla förslag tas emot!

Nä, nu börjar det bli dags att kanske dricka elvakaffe. Gör mig gärna i sällskap. Vi hörs igen imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".