1 av 2
The Soundtrack of Our Lives. Foto: Adam Ihse/Scanpix
2 av 2
Jag hoppas att jag får syn på en sådan här. Foto: Hasse Holmberg/Scanpix

Fredag 30 januari - Äntligen fredag

Hur kul än veckan har varit så måste jag erkänna att det ska bli skönt med helg. De här tidiga mornarna får mig ibland att se fram emot sovmorgon på lördagen. Ligga i sängen och läsa tidningen och själv få lyssna på radio lite. Åh, vad härligt. Så nu vet du vad jag ska göra i helgen.

Förutom det kommer det nog att bli en konsertupplevelse med The Soundtrack of Our Lives på lördagen också. Och kanske lite syjunta ikväll…

I övrigt kommer helgen nog koncentreras till min uppspelthet över att få åka skoter och leta rovdjur på måndag. Allt är inte helt klart och bestämt än. Jag lovar att återkomma när jag vet mer om alla förutsättningar.

Idag har programmet handlat om allt från dragkamp till roliga ”smeknamn” på våra orter och områden i Västernorrland. Återigen med anledning av att Chicago kallas för Stora Sundsvall. Eller nä, omvänt var det ju. Ja just det, min egen bror fick också en upprättelse i direktsändning eftersom det faktiskt var han som upplyste mig om Sundsvalls förflutna som Chicago.

Sen lämnade jag och Håkan över våra platser till P4 Kommissionen som drog igång för första gången i år. Kändes lite konstigt att lämna studion i förtid. Men våra mikrofoner var ju i trygga röster.

Nu är det dags för mig att packa ihop mina saker och ta vara på den här dagens ljus och kanske leta termobyxor till mitt skoteräventyr!

Vi hörs igen på måndag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista