1 av 2
Challe på besök. Foto:Annika Forsberg/SR
2 av 2
Foto: Annika Forsberg/SR

Tisdag 3 mars – Challe inne och sportlov ute

Det är ju sportlov och vi på P4 Morgon försöker hitta de bästa tipsen för skollediga unga. Idag var det hästar och ridning som stod på agendan. Men idag blev det inget Håkans Värld, för Håkan ligger nerbäddad för att kurera en krasslighet. Men förhoppningsvis är trojkan samlad igen imorgon.

Men varje dag med en gäst är en bra dag. Och idag var en sådan. Vi fick flott besök av Timrås tränare Challe Berglund. Vi snackade lite om taktik och upplägg inför kommande slutspel som ju börjar på torsdag. Men det stora scoopet var väl ändå att det finns en viss, om än liten, chans att Challe själv dyker upp på isen som hemligt vapen om det skulle krävas i någon av matcherna. Jag hoppas att det blir av!

Sen hade Magnus en fundering på om att han kunde släppa sitt dåliga samvete över miljöförstöringen eftersom vintern 2009 har varit så fin och nästintill perfekt. Så då ringde vi upp meteorologen Pär Holmgren som genast berättade att det där samvetet måste vi minsann behålla och att vintrarna i stort faktiskt har blivit mildare på grund av miljöpåfrestningarna. Men sen har vi selektivt minne när det gäller våra barndomsvintrar också. Vi minns bara de riktigt bra.

Så meteorolog-Pär fick fylla in för Håkans Värld nu när Håkan var krasslig idag.

Annars är den stora nyheten på Morgon-redaktionen att vi har en tavla för planeringen framöver. Vi får väl se hur det kommer att påverka innehållet i våra program i framtiden. Vi hoppas ju så klart på en positiv utveckling.

Imorgon håller vi tummarna för ett snack med Sverker Olofsson.

Vi hörs imorgon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".