Onsdag 8 april – Tupp eller höna? Det är frågan.

Dymmelonsdag är det idag, det lärde vi oss igår. Det betyder att det är skärtorsdag imorgon och då är påsken officiellt igång. Och det har vi förstås firat idag med att pyssla i studion. Och så fort vi gör något så ska vi ju förstås in med ett litet tävlingsmoment. Så nu ber vi om din hjälp. Vilken tupp/höna tycker du bäst om?

Idag har varit en sådan där dag när det har varit full rulle i studion från första minuten. Vi har gästats av vissångerskan Stina Künstlicher som framförde en Joe Hill-sång och vi fick ju också ett annat flott besök.

Vi blir alla så förtjusta av att ha Liam Rush från Sundsvall Dragons i vår studio. Han är jämt så trevlig och lång och idag var det extra roligt att få gratulera honom och laget till att de igår kväll gjorde sig själva klara för kommande final. Åh, vad roligt! Grattis igen!

Sen kunde du ju förstås också höra hur mina äventyr på isen i helgen var. Jag åkte ju till Gissjön och träffade det tuffa killarna i RKHM och det superproffsiga Lag Taxi Fränsta och förstås Ann Norlander och hennes vännina. Och jag trivdes som fisken i vattnet och det verkade gäddan också göra eftersom det inte nappade så mycket den dagen. Men roligt var det och är jag i Västernorrland vid samma tid nästa år då är det jag som kommer att sätta ihop ett lag som heter Fiskerävarna eller något liknande.

Nu har det blivit dags att packa ihop för idag, äta lunch, kanske ta en simtur och sen ta hand om tvätten och under tiden hålla tummarna för att min tupp/höna vinner omröstningen och skopar hem det hemliga påskpaketet till mig.

Vi hörs imorgon