Tisdag 14 april – Utmanad i Västernorrland-kunskap. Har mycket kvar att lära mig.

Idag inledde vi en ny tävling som kommer att hållas varje tisdag. Tävlingen går ut på att du som lyssnar kan utmana mig i Västernorrlandskunskap. Och det skulle kunna vara ett lätt sätt att vinna. Jag tror det i alla fall. Jag har mycket att lära mig om mitt tillfälliga län!

Och idag var det som sagt premiär på den nya tävlingen och Sigrid som utmanade mig vann med 2-1. Jag är hemskt sugen på kartboken vi tävlar om så det kan hända att jag kommer att läsa på lite till nästa gång. Jag tänkte att om jag vinner den kanske det skulle kunna bli en liten bilsemester genom Sverige i sommar.

Vad flott påskhelgen har varit. Jag tog tåget till något sydligare breddgrader för att hälsa våren välkommen även upp till oss här. Och visst blev det en sväng i högklackat och flera svängar med vita sneakers. Jag överraskade mitt sällskap med en liten miniweekend på slott i Uppland och ett bubbelbad utomhus. Så härligt. Sen var det mest kaffe i solen med valda delar av familjen som gällde under helgen. Så jag tror minsann att jag har fått ett par nya fräknar.

Hej vår!

Vi har pratat mycket sport idag. Vi har haft besök av nyförvärvet Daniel Sliper och pratat om GIF Sundsvalls match igår. Dessutom har vi pratat basket med experten Björn Becksmo. Sen pratade vi om björnjakt.

Imorgon är det onsdag och förutom en massa bra innehåll är det musiktävling som gäller så var med imorgon om du vill briljera med dina musikkunskaper!

Vi hörs imorgon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".