Torsdag 28 maj - Vykortsväggen och blir det en remix?

Jag blir alldeles varm när jag tänker på alla vykort som ni har skickat till vår flotta vykortsvägg. Varje vecka kommer det fler och fler vykort och varje vecka växer vår fina vägg. Nu behöver vi snart en större vägg. Sen var det ju det där med vår elektrohit…

Vi gästades av Fredrik Swahn som egentligen skulle sjunga och spela live för oss. Men tyvärr uppträdde han sent igår kväll och han ska sjunga tillsammans med Malena Ernman på lördag så han vill spara sin röst och det kunde vi ju förstås hjälpa honom med. Så vi höll oss till att prata med honom och det gick ju fint.

Vi fick besök också av Ivar Forstadius från Fryshuset i Stockholm. Han kom till oss för att berätta mer om Fryshusandan och den treåriga turné de är ute på runt om i landet.

Nästan sist i programmet hade vi med Style of Eye (Linus Eklöw) som berättade lite om sin medverkan i den kommande filmen ’Snabba Cash’. Men mest av allt pratade vi förstås om den där elektrohiten Håkan påstår att vi alla har åstadkommit. När Håkan avslöjade att det var franskt och sensuellt blev Style of Eye intresserad och tjingade en remix-roll. Så nu hoppas vi att han ska gilla det han hör och tar med låten till sin spelning i Paris på söndag. Oj, oj, jag ser redan fram emot min kommande karriär som elektrostjärna i Europa. Jag behöver ju något som kan uppväga hur kul det har varit att sända radio här i Västernorrland under den här säsongen.

Imorgon är det i alla fall världspremiär på låten. Runt kvart i åtta är det sagt. Inte missa!

Vi hörs imorgon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista