Fredag 29 maj - Flanellograf Vernissage och Tack!

Ja, nu har Håkan dessutom gjort ett singelomslag till vår klubbhit Flanellograf Vernissage. Och jag hoppas verkligen att du hörde premiärspelningen på låten. Om inte får du en ny chans här på bloggen. Och sen var det ju det där med äkta fika. Och vilken fika det var!

Vi fick besök av Märta Brita Forsberg Svensson och Linnéa Hådén som bjöd på sju sorters kakor, men i verkligheten var det elva sorters småkakor och jag blev extra förtjust i kokostopparna, chokladsnittarna och hallongrottorna. Hallongrottorna låg underst så jag fick faktiskt vara skamlös och gräva fram dem från under högen av alla fina kakor.

Vår producent Per-Erik Karlsson gjorde dessutom äkta kokkaffe som han serverade oss alla ur en vacker kornblå kanna. Och kopparna var med guldkant och småblommor och guldsked att röra med. Det var nog den finaste Mors dag-fika jag någonsin har tagit del av. Det höjer ju verkligen kraven på kommande firande framöver. Jag har ju berättat tidigare om de små mocca-kopparna jag samlar på så den förutsättningen finns ju redan. Sen är det bara småkakorna som saknas.

Ja, det var ju det här med låten. Flanellograf Vernissage, vilken hit och vilket sätt att avsluta min tid här på radion! Jag känner mig stolt över P4 Morgons insats i låten, den kommer gå varm hemma hos mig nu framöver.

Sen återstår bara för mig att niga djupt och bocka fint och tacka för en jättehärlig vistelse här i Västernorrland och här på P4 Morgon. Jag kommer sakna det väldigt mycket och jag vill också säga tack för alla fina mail och heja-rop!

Åh, jag känner att jag har lite svårt att runda av det här, men det är väl bara att göra det snabbt!

Tack och hejdå! Ta nu hand om Håkan, Magnus och Per-Erik åt mig!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista