EBBA: Premiär!

Under helgen har det mesta i mitt huvud kretsat kring premiären. Jag har pratat om radio och morgonprogram med dom flesta som kommit i min väg, trots att jag varit ledig.

Men det är inte varje måndag man drar igång ett nytt program, så Morgon i P4 fick vara i tankarna i helgen. Klockan sex i morse körde vi igång. Lite pirrigt, förvirrat och stressigt men framförallt spännande, roligt och härligt att vara igång. Kul att alla på redaktionen verkar ha ett bra morgonhumör, hoppas att det smittar av sig till dig vid radion.

Nu, när arbetsdagen är slut, kommer nästa utmaning när man jobbar tidigt på morgonen. Tupplur på eftermiddagen. Måste vara pigg nog att kolla in idrottsgalan på tv ikväll. Ser du också galan är du välkommen att kommentera den här på vår hemsida. Rätt vinnare? Bra eller dåliga tacktal? Fina galakläder? Vad tyckte du?

Hörs imorgon!

/Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".