Chatt med Ann Wilson

Den 21 januari chattade Ann Wilson, välmeriterad dansare och domare som sitter i juryn i Let’s dance med P4 Radio Malmöhus webbesökare. Ann Wilson fick svara på frågor såväl om sina jurykolleogor som om årets Let’s dancedeltagare.

Moderator:Nu startar chatten med Ann Wilson, välkomna!
Magnus:Vem av er domare är mest meriterad som dansare?
Ann Wilson:Alla har haft tävlingsdans karriär, jag har varit Svensk mästare 7 gånger som amatör i latin och standard dans. Jag har också 7 Australiensiska mästerskap som proffs. Troligtvis har jag flest titlar.
Lets Dance-fan:Hej Vilken är den bästa kändisdansaren av alla som varit med i Lets Dance?
Ann Wilson:Måns Zelmerlöv, Tina Nordström
Magnus:Vem tror du vinner årets Lets Dance?
Ann Wilson:Vet ej än, Laila och Morgan ser lovande ut,
Annelie Nielsen:Hej Ann Min dotter (17 år) vill börja dansa pardans med möjlighet att eventuellt kunna tävla. Hur skall hon gå till väga? Vi hittar ingenstans där de har träning av dans i de danserna som finns att tävla i. Vi bor i Skåne med Lund och Malmö i närheten. Mvh Annelie
Ann Wilson:Hej, Jag driver en dansskola i Helsingborg. Vi har ungdommar som reser till oss från alla delar av skåne. www.wilsondancecenter.se Här hittar du all information. Ann Wilson
Bolibompa:Varför är ni så taskiga mot Kitty?
Ann Wilson:Sorry, Vi är inte elaka mot Kitty, Trevlig tjej som borde ta sig själv på lite mindre allvar. Det är inte personlig kritik utan bara konstruktiv kritik för att bli bättre dansare,Ni är välkommna upp till Helsingborg till alla våra dansbarn som inte tycker jag är elak , Mvh Ann Wilson
Moderator:Det finns två dansskolor i Skåne som är registrerade för tävlingsdans, det är Wilson dance center och Danshuset. Båda finns i Helsingborg.
Anna Persson:Har hört att du har tränat upp nybörjare till att bli bra tävlingsdansare. Har ni kurser för dom som vill börja tävlingsdansa?
Ann Wilson:Ja absolut, tävlingsdans är min stora passion. Jag har dansskola i Helsingborg. www.wilsondancecenter.se Mvh Ann Wilson
TV-tittare:Hurdan är Tony egentligen?
Ann Wilson:En underbar kille med stort hjärta, Han behöver lite hjälp med konståkningen bara, Hans vän Ann Wilson
Anna Persson:Hej, då jag gjort undersökning för min sons räkning måste jag faktiskt få informera er om att det är bara wilson dancecenter som undervisar i tävlingsdans. Då menar jag riktig tävlingsdans. Finns danskolor i skåne som undervisar tävlingsdans men tyvärr ej utbildade lärare. Nu till min fråga. Kommer vi få se dig dansa i let’s dance denna säsong.
Ann Wilson:Mycket möjligt håll ögonen öppna, Mvh Ann Wilson
Annelie Nielsen:Jag tror på Morgan, han verkar utvecklingsbar. Sen tycker jag inte Ni är taskiga vid Kitty. Man måste kunna ta kritik, och framför allt ta detta som en möjlighet att utveckla sig själv och vara positiv. Finns det möjlighet att kunna se programet live?
Ann Wilson:Hej, Det finns i år möjlighet att köpa biljetter, Det går att köpa över nätet, Mvh Ann Wilson
Pia:Vilken skulle du helst vilja se som dansare i nästa års Lets dance?
Ann Wilson:Bra fråga, Låt mig se. Jill Johnsson,Henke larsson, Jonas Björkman,Charlott Perelli,mfl Mvh Ann Wilson
Moderator:Ann Wilson måste tyvärr gå lite tidigare, det är nu 10 minuter kvar av chatten.
Moderator:Tack för alla frågor till Ann Wilson. Den här chatten är nu stängd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".