EBBA: Ny nyttig vecka

Utvilad och pigg efter en skön helg trots, enligt min smak, för lite solsken. Då får man piffa till det med annat.


En riktigt bra helgmorgon får gärna bestå av lång frukost med, förutom kaffe och ägg, även en smoothie. Hallon och blåbärssmak, eller kanske jordgubbar och blåbär. Smoothien innehåller framförallt annat naturell yoghurt, frukt och bär. Håller på att testa fram den ultimata och jag är på hyfsat god väg. Ska bjuda Björn och Svjetlana på en variant onsdagmorgon. Har du tips på bär eller frukt som passar ihop får du gärna tipsa mig. Du kanske har det bästa receptet och att det är det jag ska gå efter. Nyttigt ska det va i alla fall, eftersom tränings-Anneli kommer till studion.

Imorgonbitti hör du vem som vinner vår tävling i Ebba- och Björnkunskap här på webben. Många har undrat över min första undulats tragiska öde, vad som egentligen hände med Sten (som undulaten hette). Hans liv blev kort och fick ett hastigt slut. Hur det gick till och övriga svar i vår frågesport hör du i Morgon i P4.

/Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".