1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tisdag 27 januari


Krav på hyressänkning i skandalhus

Hyresgästföreningen kräver att hyrorna i bostadsområdet Herrgården i Malmö sänks. Lägenheterna har haft mögel- och fuktskador och i en del av dem har kackerlackor krypt omkring.

Om inte hyresnämnden kan göra nåt vet vi inte vad vi ska göra. Det menar Lars Persson, förhandlare på Hyresgästföreningen.


Stormen Gudrun på TV

Martin Larsson har skrivit manus till den nya TV-serien Stormen som sändes första gången på måndagskvällen. Det var säkert många som påmindes om stormen och dess verkningar. Martin Larsson själv var ganska långt från stormen.


Henrik Larsson tränar med HIF igen

Fotbollskaptenen Henrik Larsson tog på måndagen första steget ut på fotbollsplanen när Helsingborgs IF tränade.

Många tror att det är ett tecken på att han kommer att spela i HIF den här säsongen. Inte minst tränaren, Bosse Nilsson. Men först måste han få fart på Henrik Larsson på plan.Sten Nilsson spelar fortfarande sax

I Morgon i P4 får svensktoppsartister väcka en annan svensktoppsartist. Idag väckte Björn Skifs Sten Nilsson i Sten och Stanley med frågan om han fortfarande spelar saxofon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".