1 av 3
2 av 3
3 av 3

Björn hänger med Abbottarna

De kanadensiska tvillingbröderna Cam och Chris Abbott värvades till Rögle BK inför säsongen. Under vintern har de blivit en av de stora snackisarna i Skåne. Här berättar de om livet i Ängelholm och hur det är att leva nära inpå sin bror.Om Sverige och språket

I skrivande stund toppar Cam den interna poängligan på 30 poäng, med Chris bara två poäng efter. Målet är NHL och kontraktet med Ängelholmsklubben går snart ut. Frågan är hur länge de blir kvar i Skåne. Här pratar de om sina upplevelser av Sverige och svenska språket.


EXKLUSIVT: Abbott om framtiden

Följ med Cam Abbott när han guidar Morgon i P4:s programledare Björn Alverfeldt genom gågatan i Ängelholm och funderar kring framtiden. Materialet är exklusivt bara här på webben.


Gissa svensken

Björn Alverfeldt visar bilder på kända svenskar och bröderna Abbott försöker lista ut vem de är. Första bild ut är Fredrik Reinfeldt.Pingismatchen...

Hemma i Chris och Cam Abbotts gemensamma lägenhet i Ängeholm finns ett pingisbord i miniatyr som ställs fram varje kväll. Varje seger blir ett streck i resultatpappret på väggen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".