EBBA: Glamour och tålamod

Det var inga direkt glamorösa eller utsmyckade loger vi besökte på dansstället Törringelund, men artisterna verkade trivas ändå.


Både Scotts och Larz-Kristerz, kända från Dansbandskampen, var i högform när jag och Björn dundrade in bakom scenen för att göra intervjuer i lördagskväll. Lyssna och se bilder från deras besök i Skåne här på webben.

Dansbandet Scotts har funnits i sexton år. Det måste ha varit en fullständigt magisk känsla att då äntligen slå igenom i höstas efter så lång tid. Själv hade jag troligen gett upp, för längesen! Tålamodet är sådär.

Detta tålamod sattes på prov i helgen under renoveringen av min lägenhet. Att rolla tak är allt annat än underbart för armar, rygg, axlar, ja det mesta på övre halvan av kroppen. Träningsvärken är mördande. Ikväll är det väggarnas tur, inklusive paus och då kollar jag andra avsnittet av skåningen Martin Larssons serie Stormen på SVT.

Lite tv-snack blir det troligen imorgonbitti, för ståupp-komikern Robin Paulsson är gäst i Morgon i P4.

Vi hörs i morgon!
/Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista