EBBA: Stjärnglans och selleriglass

Just nu är det många kändisar i mitt och i övriga morgonredaktionens liv - Sarah Dawn Finer väcker vi tidigt imorgonbitti och överhuvudtaget har uppladdningen inför melodifestivalen på lördag börjat kännas.

Vi gör vårt bästa så att schlagercirkusen skänker glitter och glam även i arla morgonstund. Snart kommer hela kalaset till Malmö och det ska bli så kul att Skåne är värd igen. Då är förresten Sarah Dawn Finer en av dom tävlande.

Sarah är säkert superbra på att shoppa och välja rätt kläder, undrar om hon använder en personal shopper som hjälper henne? Själv tycker jag det är hur kul som helst att fynda, framförallt roliga second hand-kläder.  

När  det handlar om att shoppa loss så kan Mia Berg hjälpa oss - hon arbetar med att välja vad folk ska shoppa så att det känns bra i magen efteråt och inte ångestladdat att man vill byta klänningen eller lämna tillbaks den direkt. Mia Berg gästar oss imorgon och passar på att chatta om du har frågor.

Nu ska jag handla glass, gorgonzola o selleri, för imorgon ska jag bjuda Svjetlana o Björn på vårens hetaste glass med dessa ingredienser...

Hörs imorgon

/Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista