Tyck till om Melodifestivalen

Nu kör Melodifestivalcirkusen igång igen. Lördag den 7 februari tävlar åtta bidrag i Scandinavium i Göteborg. Vi ville veta vad ni tyckte och här är era kommentarer.

Tvång
Det är ett utdraget elände, det tvingar en ut på krogen. Jag undrar omdet inte också är så att de andra tv-kanalerna medvetet bara sänder junk (läs: billigt skräp), inte satsar, för att de ändå inte kan konkurera. Det är ett aber aber aber aber aber.

Simon,2009-02-07 21:23

Lena Nilsson
Uttagningen till ”Melodi grand prix” är enbart”shit”. Namnet är ju helt tokigt. Var blev festivalen av? Tur att vi har dansk TV:s utbud också, så att man kan titta på det!

lena Nilsson,2009-02-07 22:22

Det är festival!
Turnén gör det möjligt för många av våra duktiga kompositörer och låtskrivare att få göra sig hörda och mig som tittare och lyssnare att få välja bra låtar ur ett större utbud. Programledaren Petra Mede var mycket bra - självdistans och glimten i ögat. Jag röstade på Caroline af Ugglas Snälla, Snälla, vilket också internationella juryn gjorde! Och detta leder till de nya reglerna, som jag anser fungerade väldigt bra i går. Vill avsluta med att ge Göteborgs stad och SVT en stor eloge för ett väl genomfört program. Dock vill jag lägga till att pausinslaget ”kändisar i Göteborg” inte gav mersmak, tvärtom.

Maria Karlsson,2009-02-08 07:23

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista