1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tisdag 10 februari


Skåning i eldhärjat Australien

Jonas Anderberg, ursprungligen från Kristianstad, bor och arbetar sydöst om Melbourne i Australien och den kraftiga branden är det värsta han varit med om. Arbetskamrater kommer inte till jobbet eftersom de förlorat anhöriga eller på grund av att deras hus förstörts. Dessutom påverkas vardagen av stängda skolor och vägar som inte är framkomliga.


Percy räddar Redhawks igen

Malmö Redhawks har det tufft. Flera av lagets spelare har lämnat laget på grund av den ekonomiska krisen. Nu går lagets hedersordförande Percy Nilsson in och hjälper till -igen. Han efterskänker 103 miljoner kronor till klubben.


Maja kör en bossanova i Leksand

Maja Gullstrand, sångerska och cirkusartist, är med i Melodifestivalen för första gången. En riktig ”Majalåt” blir det när hon tävlar i Leksand nästa helg.


Patrik Isaksson lär sig dalmål

Patrik Isaksson är tisdagmorgonens svensktoppsartist som väcks i Morgon i P4. Sarah Dawn Finer skickade stafettpinnen vidare till Patrik som flyttat till Dalarna och bland annat försöker lära sig säga klocka på rätt dialekt.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista