Måndag 16 mars


Kunderna hade makt över mjölken

Nu har ju livsmedelskedjan Coop bestämt att man ska erbjuda kunderna både mjölk från Arla och Skånemejerier. Detta efter massiva protester från konsumenterna när Coop ville ta bort den skånska mjölken.

Och Karin Hård, avdelningschef på Konsument Malmö, menar att konsumenterna har stort inflytande.Irakresenärer fortfarande i Malmö

De omkring 150 personer som skulle ha flugit till Irak från Sturup i lördags har fortfarande inte kommit iväg. Det senaste budet är att planet kan lyfta på måndagseftermiddagen. Då har resenärerna väntat 36 timmar. Orsaken till förseningen är dåligt väder och solstorm i Irak säger Michael Carlsson, VD på MCA Airlines.


Folket ville sända nåt osvenskt

Tommy Grundström, Morgon i P4:s egen melodifestivalfantast tror att Malena Ernman vann eftersom svenska folket ville skicka nåt mer osvenskt till Moskva.


Måns kommer tillbaka med nåt nytt

Måns Zelmerlöw tippad favorit i Melodifestivalen slutade som fyra och fick se sig besegrad av Malena Ernman som nu ska åka till Moskva och tävla med La Voix.

Men Måns lovar att komma tillbaka om några år och då med helt nytt stuk.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista