EBBA: Vet du var de är?

Konst och loppis är planen för stundande påskhelg. Mat och godis står också på menyn. Det senare, godisätandet (2000 ton lösgodis smäller vi i Sverige under påskhelgen), rivstartades redan i morse.

Producent Ann-Marie myglade in påskägg i studion och jag hittade mitt i lådan för pappersinsamling(?). 
För visst ska påskägg gömmas. Kartor, ledtrådar eller fisk/fågel-leken är andra varianter, fast det var några år sedan sist. Till i morse då när Ann-Marie införde påsktradition för sitt morgongäng.
Därtill tog hon också fasta på att det är dymmelonsdag och placerade post-it-lappar i smyg, väl synliga, på kollegors ryggar... (Det står ”jag är skånemästaren” på Claes Westinger, såg jag när han sprang förbi.)

Loppis var det ja. Tanken är en rundtur i Skåne och ett gäng loppisar mellan konstutställningarna. Var skåningarnas alster, av varierande kvalitet, hänger finns det kartor för, men på vilka ställen är loppisarna? Var är de? Tips mottages gärna nere i kommentarsfältet.

Bo Hagström gästar oss imorgonbitti, och så fortsätter namninsamlingen inför det stora pågatågs-dopet.
Stilla veckan...nej verkligen inte.

Hörs i morgon!
Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".