EBBA: Dubbeljobbar!

Vips har ännu en vecka ramlat iväg och nu har vi ett ganska snurrigt sammanträde på redaktionen. Jag, Ann-Marie och Svjetlana snackar igenom en del av det du kommer att höra i morgonprogrammet nästa vecka. I ett försök att vara tidseffektiv bloggar jag samtidigt som Ann-Marie pratar. Dubbeljobbar alltså och just därför är det snurrigt.

Men jag lyckas ta in det mesta mellan raderna och på måndag kommer det att handla om just det jag håller på med nu. Uppdatering.
Det finns en uppsjö av möjligheter att berätta om det senaste som händer i livet, eller på redaktionen som i det här fallet, och det kan leda till följande diagnos: Uppdateringsångest.
 
Mår du dåligt när du inte hinner Facebooka eller Twittra, då bör du lyssna på måndag morgon. Coachen kommer till studion och uppmärksammar oss om denna åkomma som nu anses vara en stressfara.
Eller ännu värre, ett beroende.
För egen del är jag inte alls stressad utan släpper glatt bloggen för den här veckan och återkommer på måndag.
Ikväll ska jag hjälpa till att flytta. Har funderat på samtliga undanflykter men det är ingen som duger. Får helt enkelt hugga i.

Skön helg önskar!

/Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".