1 av 4
2 av 4
Cinderella förekommer i tv-programmet 'Färjan' i Kanal 5. Foto Maja Suslin/Scanpix
3 av 4
4 av 4
Sprängdåd i Hofterup. Foto: Anna Bubenko/SR

Tisdag 9 juni

Bombdåd i Hofterup

Boende i Hofterup ringde i natt till polisen efter att de hört en kraftig explosion. Och när polisen kom till platsen visade det sig att någon placerat en sprängladdning som detonerat utanför entrédörren till en villa i området.

Martin Carlsson länsvakthavande på Skånepolisen.

Mannens klädkod styr

Vett och etikettskolan med stilexpert Mats Danielsson handlar idag om kläder. Står det mörk kostym betyder det att kvinnan ska ha en trekvarts lång klänning med kort ärm. Även år 2009 är det mannens klädkod som styr utom när du är bjuden på bal på slottet. Men först tipsar Mats Danielsson om kläder för födelsedagsfest.

Allsång är hett just nu

Allsång på Skansens artister har just nu presenterats och likaså Lotta Engbergs sångare i TV 4 i sommar. I Malmö har Debaser allsång i Folkets Park med inriktning på svensk pop och indiemusik och kvinnan bakom idén är Gudrun Hauksdottir.

Färjan på varv i Landskrona

TV-kändisen Cinderella ligger just nu på varv för att få en rejäl ansiktslyftning. Cinderella är färjan där TV-serien Färjan spelas in men just nu är Färjan-Håkan ersatt med byggnadsarbetare. Lasse Olsson finns på plats.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".