EBBA: Sommar!

Morgonens tårta smakade sommar. Och semester. Björn är först ut att vara ledig under fyra veckor och vi firade hans stundande semester med ett konstverk av hallon och grädde som tillverkades i under sändningen.

Den blev ganska fin. Möjligen en aning sned, men den smakade som den skulle. Enda kritiska ögonblicket var vispningen av grädde. Någon har vid något tillfälle berättat att om man skakar den oöppnade gräddförpackningen vispar sig innehållet av sig självt.

Mycket möjligt att det stämmer, OM man har tid och tålamod. Tio minuters intensivt skakande gjorde ingen nytta alls. Till sist hittade jag smoothie-blandaren i köket och den fick agera el-visp. Fungerade hyfsat.

Semestertårta blev det till slut åt hela morgonredaktionen. Björn jobbar ytterligare några timmar eftersom jag är ledig imorgon, men på måndag hörs vi i ett somrigt morgonprogram med några nya programpunkter. Bland annat en tävling, som inte riktigt är en tävling, som vi drar igång cirka kvart över åtta på måndag...Håll öronen öppna, det är kanske just dig vi letar efter.

Vi hörs!

/Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".