BJÖRN: Tack på ett tag

Ni kanske hörde i morse. Vi har fått kontakt med Anita Lindblom. Ett brev, poststämplat i Frankrike, låg på redaktionsbordet i morse och man kan se detta som ett genombrott i utredningen.

Nu ska vi inte ropa hej ännu. Dels är Anita Lindbloms handstil lite svårtydd på sina ställen, dels tyder den tydda delen på att det fortfarande finns en del hinder kvar på vägen mot en eventuell telefonintervju.

För er som missat det hela, så är allt Peter LeMarcs fel. Louise Hoffsten skickade till honom i vår Svensktoppsstafett och han valde att skicka vidare till Anita Lindblom. Därefter har våra kontaktförsök varit många och utdragna, men nu har vi alltså etablerat brevkontakt med kvinnan som haft 27 låtar på listan, varav sex på förstaplatsen.

Fortsättning följer, men framför allt kan ni följa Svensktoppsstafetten på nytt, eftersom vi repriserar den under sommaren, sannolikt på en lite mer sovmorgonvänlig tid än den ordninare 6.20. Som en bonus får ni följa mitt eget personliga rekord i långvarig förkylning, eftersom denna satte sig på mina stämband under fyra månader vid årets början. Allt detta finns också bevarat i det som nu ska repriseras. Grattis.

Nu tar jag ledigt några veckor. Vi hörs snart igen.

Var glad.