EBBA: La la lalalala...na na

Hör den i huvudet, men kan omöjligt komma på titeln eller vem som sjunger. Emellanåt uppstår detta dilemma som egentligen är ett extremt litet problem. Men extremt störande.

Ett ord är jag nästan säker på finns med i låtnamnet och det är "No". Hjälper inte mycket. "No" borde vara ett av de vanligaste orden bland låttitlar. Efter "Love". Eftersom jag vet hur låten går har jag nynnat för morgonredaktionen ett par gånger, men de skakar bara på huvudet.

Ringde därefter till musikproducenten och trallade honom i örat, dock utan framgång. Han tipsade om grammofonarkivet i Stockholm, och att jag borde ringa och nynna lite för duktiga personalen där. Det lutar åt att det blir så, men naturligtvis testar jag er i radiopubliken först. Imorgon bitti nynnar jag ett litet stycke och då hoppas jag att någon kan maila mig vad låten heter eller vem som sjunger. I alla fall komma med en liten ynka ledtråd.

Redaktionslunchen intogs utomhus idag och det var stekhett i Malmö. I eftermiddag blir det filt, bok och innergård. Två år efter alla andra, känns det som, läser jag Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden". "Män som hatar kvinnor" klippte jag när den gavs ut i pocket, ett bra tag sedan, men därefter kom andra böcker emellan och först nu har jag fastnat för del två i Millennium-serien. Härligt med lite spänning i sommarvärmen, ett ämne som vi faktiskt snackade om i morse. Missade du förklaringen till varför vi slukar deckare i juni, juli och augusti kan du lyssna i efterhand här på webben.

Vi hörs i morgonbitti!

/Ebba