EBBA: Paraguayos saknas

Tennis, Zlatan, kyrkovalet, gryningspyromanen, fotboll, regnbågsfestival och Anna Anka. Lite av innanmätet av morgonens sändning. Nu är vi raskt igång med att producera resten av veckans mornar.

Ska till Stockholm igen under ett par dagar, så därför är jag redan framme och funderar kring fredagens program. Troligen är det under fredag morgon som jag förhoppningsvis lyckas ta reda på varför man aldrig kommer ihåg att köpa vissa saker i affären. Trots att det kanske till och med är avsaknaden av en speciell vara som utgör ursprungsärendet till butiken. Och likt förbaskat, inte helt överraskande, kommer man hem med massor av prylar men absolut inte det man verkligen skulle ha.

Alltså, hur slutar man glömma?

Det svaret lovar jag ordna till slutet av veckan. Visst hade det väl varit skönt att aldrig behöva glömma något igen. Så mycket enklare allt skulle bli då. Har du ett eget tips hur du kommer ihåg namn, telefonnummer eller toalettpapper får du gärna berätta.

På tal om det glömde jag lunchlådan hemma idag, så nu ska jag pinna ut i solen och fylla på med energi. Tror det behövs eftersom jag nyss kallade Svjetlana för Zlatan...

Har letat länge efter frukten paraguayos som du ser på bilden. Är det någon som ramlat över sådana i Sverige? Åt massor saftiga mogna paraguayos i Spanien i somras och just nu hade en sådan varit helt underbar...

Hörs i morgon!
/Ebba