EBBA: Inte full koll på alla

2009-10-28
I alla fall inte på Collina. Spanade in ett porträtt i Eriks blogg och konstaterade att de blivande fotbollsdomarna som gästade studion hade fullständigt rätt kring sin idol. Det är något med snubbens blick.

Lyckoträff att Collina inte jobbar som morgonprogrammets producent. Hade nog drabbats av smärre panik efter varje felsägning om det var mr Collina som satt utanför kontrollrummet med uppspärrade ögon och ett rött kort i varje hand. Fint av chefen att plocka in andra vikarier nu när Ann-Marie är på semester. I måndags hoppade Johanna in och backade upp morgongänget och igår var det Sofies väckarklocka som ringde tidigare än vanligt. I morse hade vi sällskap av Hans som styrde skutan framåt.

Tidiga mornar och sena kvällar, så har veckan startat. Björns talkshow med Järås, Betnér och Ranelid fick runda av måndagskvällen och under gårdagen firades en nybliven 25-åring.

Nu ska jag hem, hoppa i myskläderna och upp i soffan med en bok. Åter, dessutom utvilad, i radion i morgon bitti.

Vi hörs då <3

/Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".