EBBA: Kompade förmiddagens luciatåg

Under fredagsförmiddagen delades Ollénpriset ut till fyra glada medarbetare, på Sveriges Radio och Sveriges Televison, som utfört fina prestationer under året. Tillställningen hölls i SVT-huset på Jägersro och inleddes med ett överraskande luciatåg.
Då hände det.

Mitt under den stämningsfulla julsången började min mobiltelefon ringa, högt och irriterande, och naturligtvis hittade jag den inte tillräckligt fort i väskan. Ringsignalen passade inte alls in i den fina stämsången och arga blickar irrade runt för att hitta den skyldiga. Hur kunde jag glömma att stänga av den?

Jag skämdes som en hund, för jag brukar själv tycka det är otroligt störande när andras mobiler gör sig påminda vid mindre bra valda tillfällen.
Till slut fick jag fatt i den och det tystnade i väskan. Försökte låtsas som ingenting, men jag antar att Erik kommer att påminna mig om detta missöde både en, två och tre gånger idag.

På Sveriges Radio Malmöhus belönades Karin Olsson-Bendix och Janne Wieslander för att dom är grymt duktiga på att utveckla vår hemsida. Tack vare dem kan du till exempel läsa den här bloggen. Grattis Karin och Janne. Ni är bäst!

Trevlig helg!

Ebba