1 av 5
Foto: Ebba Granath/SR
2 av 5
Foto: Ebba Granath/SR
3 av 5
Mmmmmmm. Foto: Ebba Granath/SR
4 av 5
Tidigt en torsdagsmorgon i februari. Foto: Erik Bören
5 av 5
Foto: Erik Börén/SR

EBBA: Torsdag = möten

Vissa dagar utvecklas ibland till mötesdagar. Som idag. Men vi inledde naturligtvis torsdagen med veckans fjärde morgonsändning. Panelen kom på besök, som idag bestod av Karin Karlsson och Michael Krona. Michael såg ovanligt fundersam ut över dagens ämnen.

Snart börjar OS. Därför hade vi möte 1 efter sändning. Josefin Johansson från P3 åker iväg som reporter till Vancouver, för att skildra OS ut ett annat perspektiv än just sport. Det finns ju så mycket annat än just sport när det är OS. Hon dyker upp via telefon i morgonprogrammet från Canada, och detta snackade vi igenom idag. Inte alls avis att Jossan åker till Canada på onsdag...

Möte 2. Morgonredaktionen sitter i radions bibliotek med anteckningsblock och nyvässade pennor, det är (för det mesta) vädligt roligt men framförallt nödvändigt med återkoppling, dvs när man diskuterar vad vi på det tidiga radiopasset gör i radion. Odd skötte återkopplingen idag och vi mutade honom med fika.

Det är sånt här man inte ska köpa när det är tätt mellan sammankomsterna. Men det gjorde vi ändå.

Imorgon fredag är jag ledig. Ska både till Kristianstad och Växjö innan det blir måndag igen. Försöker även hålla koll på de fem aktierna så att jag kommer ända in i klaklet.

Trevlig helg.

/Ebba

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".