Någon har vårpyntat en park i Malmö.

EBBA: Vår-pepp

Så glad och det spelar ingen roll att jag är hur trött som helst och sovit alldeles för lite, inte tränat mer än en gång eller på något sätt i världen hunnit förkorta "att-göra-listan" i veckan. Men det ordnar sig. Och gör det inte det så fixar det sig ändå. Det är ju VÅÅÅÅÅR!
 

Har aldrig tidigare svurit så våldsamt hårt över snö kyla och slask, under en och samma vinter, som den vi nu lämnat bakom oss.
Har aldrig ej heller uppskattat våren så innerligt som när den äntligen besegrade minusgraderna och behagade titta fram i veckan. 
När Erling BrännströmSMHI utropade våren officiell i torsdagens morgonsändning bubblade energin fram. Effekten av solsken är verkligen övernaturligt stark.

Men den positiva kraften beror naturligtvis inte enbart på solen och D-vitamsamlandet. Att umgås med de bästa kollegorna, möta spännande studiogäster och prata med radiolyssnare ger också otroligt mycket glädje.
Eller som lyckan att träffa härliga människor privat, ha tid att prata, skratta, äta god mat, fundera och peppa varandra i vardagen. 

En sådan vecka har det varit.   
 
Löparskorna står kvar i hyllan och kommer nog inte rymma med någon annan, att-göra-listan (där vissa punkter snart är akuta) lär inte heller ta till flykten och sömnen undkommer jag inte. Så det fixar sig.  
På måndag är jag ledig, men vi hörs på tisdag klockan sex!
Kram
Ebba

 
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista