1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Fredag 12 mars

MFF tar guld

 

Guillermo Molins är en av Malmö FF:s profiler och eftersom han är övertygad om att MFF vinner allsvenskan längtar han till att säsongen ska sätta igång.

Han lever för fotbollen, har alltid en boll med sig, till och med i sängen och han har kommit över den missade straffen i U21 EM-semifinalen förra sommaren.

Svårt att placera försöksdjur

Förra veckan kunde vi berätta att Astra Zenica i Lund lägger ner sin verksamhet och flyttar den till Mölndal.

På Astra Zenica finns en mängd försöksdjur, bland annat hundar, vars framtid till viss del fortfarande är oviss, berättar presschef Ann-Leena Mikiver.

Värsta vintern någonsin

Vintern slog hårt mot kollektivtrafiken i Skåne. Förseningarna var många och resegarantiärendena strömmar in till Skånetrafiken.

Över 45 000 ärenden har kommit in under januari och februari i år. Och det kan man jämföra med 29 ärenden under samma period förra året.

Ulrika Mebius är pressansvarig på Skånetrafiken.

Skånsk country i Morgon i P4

Bromölla är orten där Charlotte Centervall i countrygruppen Cookies n Beans växte upp och för Frida Öhrn och Linda Ström är det Vitemölle som gäller på sommaren.

Cookies n Beans var med i melodifestivalen förra året och i går kväll spelade de före Rosanne Cash, Johnny Cash dotter, i Malmö.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".