1 av 2
2 av 2

Måndag 29 mars

Tobias vill hjälpa till att skapa miljonärer

Ekonomisk frihet och oberoende kan låta som en fjärran dröm. Tobias Schildfat tycker inte det. Han började själv bygga på sin pengamaskin, som han själv kallar det, som tonåring. Nu är han 35 år och har skrivit en bok om hur man blir miljonär. Något han anser att alla kan bli.

Oklart hur de döda grisarna hamnade i dammen

Under söndagskvällen hittades mellan 30 och 40 döda grisar i en damm utanför Kvidinge i Åstorps kommun. Djurägaren är misstänkt för brott mot djurskyddslagen men ännu vet ingen hur grisarna hamnat i vattnet.

Under måndagen kommer miljöförvaltningen i Åstorp åka till platsen för att bilda sig en uppfattning av vad som kan ha hänt grisarna.

Eriks morgongymnastik kommer att handla om kärlek 

I morgon kommer Erik att försöka ta sig in i kaklet med sin morgongymnastik. För att kunna ge er lyssnare ett så bra träningspass som möjligt har han tagit hjälp av gympa-ledaren Claes Nermark. Och redan nu kan du få en försmak av vilka rörelser du kan vänta dig i morgon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".