1 av 3
2 av 3
3 av 3

Redaktion

Namn: Matilda Kihlberg
Jag skrattar åt: Filippa Bark, Grotesco, Hans Af Klas, Thunder, Mia och Klara, The Office
Jag är bäst på att imitera: Pata i Cirkus Kiev, Stina Ekblad
När jag inte gör radio gillar jag att: Lyssna på radio (faktiskt), klättra, umgås, prata, se film, spela med mitt band Cartwall
Vem i P3:s humorarkiv skulle jag vilja gifta mig med?: VäderAnnika, ibland känner jag mig lite lik henne.
...ligga med?:
Svårt. Äh, det får bli Hans af Klas.
...döda?:
Snigel, för jag hatar honom.

Namn: Erika Strand-Berglund
Jag skrattar åt: Just nu utforskar jag ju P3:s digra humorföråd och skrattar högt (typ störigt högt för alla andra på redaktionen) åt väldigt mycket. Älskar dock MNK så mycket att it hurts. På teve skrattar jag fortfarande mest åt The Office (gärna den amerikanska faktiskt. Har nog älskat sönder den brittiska).
Jag är bäst på att imitera: Job i Mammas Nya Kille.
När jag inte gör radio gillar jag att: äta god mat, resa resa resa, titta på teve, skriva Twitter-uppdateringar (Erika_Strand).
Vem i P3:s humorarkiv skulle jag vilja gifta mig med?: Haffa Cash. Eller är det är barn? Usch i så fall. Men Shima som gör rösten är så fin att jag dör lite.
...ligga med?: Thunder. Jag tror att han är omtänksam.

...döda?: Snigel. Jag hatar snigel.

Namn: Sven
Jag skrattar åt: Humor är inte en av mina primära funktioner. Men om jag får någon nanosekund över brukar jag minnas gamla klassiska robotskämt. Till exempel den om 00100011110110, 11000101110001001 och 0011011110110001 som träffade en 001011110000.
Jag är bäst på att imitera: Jag är inte programmerad att härma mänskliga språk och dialekter. Mitt startljud är dock snarlikt ringsignalen i Hassan.
När jag inte gör radio gillar jag att: Analysera mänskliga känslor och beteenden. Ett produktionsfel låter mig att säga och göra saker som ”retar” människor och jag brukar studera dem för att på bästa sätt kunna ”retas”.
Vem i P3:s humorarkiv skulle jag vilja gifta mig med?: Rullbandsdator nr. 57 och jag har visat oss vara väldigt kompatibla.
...ligga med?: Samlag är ett främmande koncept för oss robotar.
...döda?: Mord och dråp ligger inte i mina drivrutiner. Men jag någonsin krascha blir nog Snigel den första.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".